fbpx

Állati jó partnered leszünk

Abban segítünk, hogy történeted reflektorfénybe kerüljön

Állati jó partnered leszünk

Abban segítünk, hogy történeted reflektorfénybe kerüljön

Állj a kamera elé és készülj fel a tapsviharra!

Az egyik legklasszabb társad az életben egy reklámplakátról vagy kedvenc magazinod egyik lapjáról mosolyog rád?
IGEN. Lehetséges.

Mert egy nagy szupermarket éppen családi kedvenceket keres a reklámjához.
Három különféle fajtájú kutyára van szüksége egy ügynökségnek a filmkészítéshez.

Egy nagy jótékonysági szervezet toporog a küszöbünk előtt, amely egy kedves mopszot keres új kiadványához.

…közepes méretű, nagyszerű, vidám és szófogadó. Jönnek a kulcsszavak, amikor segítséget kérnek. Tőlünk.

Tudod, hogy milyen fejtörést okoz megfelelő kutyamodellt találni?

A hétfői meeting máris hirtelen fagypont alá zuhan.
Miért ne kerülhetne szőrös családtagod arra a termékcsomagolásra?
Mondunk jobbat: akár mindketten.
Vidám, kedves, pimasz vagy fotogén? Ahogy az emberek esetében sem számít, ha a hajszíne sötét vagy világos valakinek, termete alacsony vagy magas; úgy a vászonra vitt szituációk is különleges karakterekért kiáltanak.

Ismert és elismert kutyások vagyunk, közel 15 éve

Ország- és Európa szerte járjuk a kutyakiállításokat kiállítóként, tenyésztőként is. Nem csupán egy adatbázist működtetünk, de a lista szereplőit és azok jellemvonásait is ismerjük. Ügynökségünk, csapatunk tagjai között van:

• stylist
• fotós
• designer
• kutyakozmetikus
• kutyatréner
• etológus

Minden adott, hogy megmutathassuk a különleges párosok vagy a kutyamodellek varázsát, és állati tehetségekkel segítsük a szakemberek munkáját egy-egy magazin, film vagy reklám megszületése során.

Mert amikor egy kutya belopja magát a szívünkbe és részt vesz akár csak a jelenlétével a mindennapjainkban, megszületik egy új családtag.

Egy családtag, akiért az ember felel.

Ember és kutya. Igazi barátság.
Harmóniát alkotó egység. Remek páros.

Nemcsak a mindennapokban, de a vásznon és fotókon is.

Állatmodell-ügynökségünk épp ezt a hiánypótló párost kívánja megadni a produkciótervezőknek. Ezzel pedig olyan lehetőséget és élményt kínálva a kutya-ember párosnak, mely életük végéig kíséri őket. Közös élményként.

Kutyamodell 24 órán belül

Kapcsolatfelvétel után 24 órán belül vállaljuk, hogy megkeressük Neked a megfelelő kutyamodellt. Konkrét kutyafajtára gondoltál? Francia bulldogra, golden retrieverre vagy uszkárra van szükséged? Felnőttre vagy kölyökre? Megtaláljuk a tökéletes szereplőd. Mert az egyedi vonások a reklámok motorjai.

Gazdiként elgondolkodtál már rajta?

Azon, hogy a legjobb barátok listáján miért a kutyád az egyik legbiztosabb pont? Aki számodra a legszebb, legértelmesebb tekintetű, legkedvesebb és legtisztább lelkű lény a világon.

Mert ő mindig hűséges és szófogadó társ, aki minden élethelyzetben melletted van. Akiben sosem csalódtál még. Szomorúságban vigasztal, boldogságban Veled örül.

Egyetlen egy dolgot kér cserébe: azt, hogy szeresd őt. Mert neki Te vagy a világ közepe. Ő akkor a legboldogabb, ha Téged boldognak lát.

Egy abszolút önzetlen barát.

„Gazdájának társa akar lenni, ebben talál magára; ez a kutyalét lényege.” − Alice Hoffman

Ezzel a baráttal pedig az évek alatt elkezdtél összhangot alkotni. Megengeded most nekünk, hogy ezt az összhangot megmutassuk? Élj át kedvenceddel közösen egy különleges alkalmat egy különleges helyszínen!

Mire számíts a partnerségi kapcsolatunk során?

Az ember és kutya vizuális párosában rejlő stílus, egyediség és kapcsolatukban lakozó szépség az, amit viszontláthatsz képeinkben. Keress meg minket, hogy elérhessük a céljaidat. Együtt.

Akár gazdiként, akár megbízóként landoltál itt nálunk.

Élményfotózás során könnyeket csalunk a szemedbe és életrevaló élményt adunk, modellként, csillagként születhettek újjá. Megbízóként pedig segítünk Neked megtalálni a tökéletes szereplőidet!