fbpx

Csillag születik

Élj át kedvenceddel közösen egy különleges alkalmat egy különleges helyszínen!

Maradandó és nem mindennapi kutyás élményt keresel?

Talán lassan úgy érzed, hogy közös családként minden akadályon átléptek és haladtok a céljaitok felé, miközben Te folyton törekszel biztosítani szőrös gyermekednek, hogy kiegyensúlyozottabb és örömteli élete legyen.

Ő egy biztos pont az életedben, egy őszinte családtag. Te minden nap látod és tudod azt, hogy mennyire egyedi, kedves és vagány teremtés. A különleges pofija minden percben felvidít.

Ő a mindened és neki Te vagy a mindenség.

Érthető, ha kőkorszaki élmények helyett maradandó és nem mindennapi kutyás élményt keresel. Ezért állítottuk össze neked az élménycsomagjainkat!

Élménycsomagjaink

Királyi pompa

Reflektorfényben

Mit szólnál hozzá, ha szőrös családtagodat holnaptól
egy egész világ látná?

Elismerő kommentek melengetnék a szívedet és a büszkeség meleg érzése fogna el. Miközben mindvégig egyedi, mókás élményekben lenne részetek. Az élettől olyan kutyát kaptál, amilyenre szükséged van. Ő pedig olyan gazdit, amilyenre neki van szüksége. Ezért vagytok minden nap egy szuper páros.

Miért különleges az Animal Stars Élményfotózás?

1. Közös élményt kaptok

Olyan fotósorozatot, melyet épp annyira büszkén teszel majd ki a falra otthon, vagy az Instára, mint bármelyik családi profi fotódat. Állítsd meg az élményeket egy pillanatra, hogy időkapszulába rejtve megörökíthesd azokat a leghűségesebb társaddal egy élményprogram keretén belül, melynek minden percét élvezitek.

2. Büszke lehetsz imádott kedvencedre

Most az élményfotózáshoz egy éves ingyenes modelltagságot is adunk. Akár ott lehettek mindketten a kifutókon, a képernyőn, a katalógusokban, hogy csillagok lehessetek. Valamelyik produkció épp a Te kutyádra vagy a Ti párosotokra vár. Ti harmóniát alkottok, akkor mutassátok is meg! Modellnek a jövőben is bármikor jelentkezhettek, de miért hagynátok ki az ingyenes lehetőséget?

3. Egy kutyás arcára ez egy valódi mosolyt csaló „merénylet”

A kicsi, cuki kiskutyákból nagykutyák lesznek. Adj értékálló ajándékot ismerősödnek, vagy a saját családodnak. Titokban, meglepetésként. Hidd el, láttunk már könnyeket visszatartó embereket, amikor kézhez vették a fotókat. Egy kutyásnak ennél szebb ajándékot sosem adhatnál. Neked csupán két kattintás valóra váltani az álmát!

+1. Minden adott egy kézben

Mi mindent koordinálunk a szuper fotók érdekében: stylist, fotós, designer, kutyakozmetikus segít az egyedi fotók elkészítésében. Vidám, szórakoztató közegben kényelmesen és magabiztosan érzitek majd magatokat a kamera előtt. Műtermünkben vagy a fotózás helyszínén mindig vidám a hangulat, pár perc után még a leginkább zavarban lévő modellek is felszabadulnak.

Élményfotózás + 1 éves ajándék modelltagsággal

Felkerültök a modelljeink közé és megbízóink részére kiajánlunk Titeket, a megbízás lehetőségét biztosítva.

 Hol lesz az állati jó fotózkodás? Válaszd ki Te!

Királyi pompa

Fenséges élményt örökítünk meg rólatok.

Csodaország

Őrült jó élmény extravagáns installációk között.

Reflektorfényben

Magazincímlapra illő különleges fotók, itt Ti lesztek a reflektorfényben.

Mire számíts a partnerségi kapcsolatunk során?

Az ember és kutya vizuális párosában rejlő stílus, egyediség és kapcsolatukban lakozó szépség az, amit viszontláthatsz képeinkben. Keress meg minket, hogy elérhessük a céljaidat. Együtt.

 Vau élmények a kutyának és a gazdinak, ha olyan élményre vágysz, ami egyedi, különleges és szívet melengető!