fbpx

Csodaország

Kreatív élményt és vidámságot csempészünk a fotóidba.

Itt garantáltan Ti lesztek a középpontban. Egy rendhagyó élményt kínálunk a Szelfi Múzeumban elkészült fotósorozattal.

Szórakozás és élmény. Innen senki sem mehet haza trendi szelfik nélkül!

Két szint, négyszáz négyzetméter, tizenegy terem, egyedi díszletekkel és installációkkal felöltöztetve, a fánkinstallációtól kezdve a banánhintán át a macaronos teazsúrig. Modern formák álomszerű elemekkel ötvözve. 

Ahogy belépsz ebbe a vagány, extravagáns és merész díszletekkel elvarázsolt Alice-féle csodaországba, egyetlen teendőd marad csupán: kikapcsolódni és egyedi élményeket szerzeni.

Az egyedi látványvilág, a pop-artos monokróm szobák olyan különleges varászt nyújtanak, amely 100%-ban visszaköszön és Instagram-posztért kiált a fotóidon.

Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy különleges képek készülhessenek Rólad és kedvencedről.  Ezt nem lehet elmesélni, ezt át kell élni!

Jelmezben, kiegészítőkkel vagy hétköznapi ruhában is pózolhatsz.

Az Animal Stars számára a Szelfi Múzeum egyedi megállapodás keretein belül adott engedélyt, hogy kutyás élményfotósorozatot készítsen.

Akik már átélték a csodát:

Ditta, Maffia és Judit Csodaországban

Nagyon-nagyon extrém és különleges helyszínek vannak, ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön el. Nagyon örülünk ennek a kezdeményezésnek, amit Péter és Hanna indított el. Ebben a mezőnyben még nem láttunk ilyent, hogy kutyákkal foglalkozó ügynökség segítsen fotózás helyszín választásban, a kutyával való mentorálásban.

Judit

Lana és Zsanett Csodaországban

Régóta szerettünk volna eljönni erre az Élményfotózásra és nagyon örülünk, hogy végre alkalmunk volt. A csapat fantaszikus, segítőkészek és Lanával nagyon türelmesek. Szívből ajánlom minden olyan gazdinak, aki a kutyusával szeretne közös képeket készíteni és egy ilyen fantasztikus élményben részt venni.

Zsanett

Csodaország

Őrült jó élmény extravagáns installációk között.

115.000 Ft

fotózás 5 különböző instállációs térben

1.5 óra fotózás, 15 db high-end retusált fotó

10 db werkfotó

5 db boomerang videó

1 éves modelltagság kutya+gazdi párosnak

Hívj minket vagy a lenti űrlapba írd meg, ha számotokra egy másik időpont lenne megfelelő.
A csomaghoz külön rendelhető: fodrász, smink, kutyakozmetika.

Jelentkezés élményfotózásra