fbpx

Reflektorfényben

Életre szóló élmény és libabőr. Tetszik az ötlet?

Kötetlen hangulatú, gyakorlatias instrukciók kíséretében megvalósult fotózás révén végre Rólatok is készülhetnek profi fotók. Egy vidám hangulatú program keretében végre elfelejtheted a túlpixeles, túl fényes, túl unalmas, túl „mobilos”, túl élettelen fotókat.

Ma hiába a sok okostelefon, egy fotó többet jelent, mint egy megnyomott gombot a telefonodon. A fotók érzéseket, varázst, benyomást, hangulatot közvetítenek. Ennek a küldetésnek az asszisztensei a fények és a különleges helyszínek is; és természetes a tökéletes modellek, akik összhangot alkotnak. Az elkészült fotókról pedig az igazi és őszinte barátságotok köszönhet vissza.

Klasszikus műtermi fotózás keretében ezt adjuk meg Nektek. A fehér, fekete vagy színes háttér előtt, kiegészítőkkel vagy anélkül; hétköznapi ruhában megvalósított profi fotókat.

„Wow, láttad Róluk a fotót? Zseniális lett!”

A visszajelzés, amire talán Te is vágysz és amit akárki és akármi nem tud megadni Neked. Amikor reflektorfénybe kerültök és a fényképezőgép is életre kel, ezen a napon elkezdődik majd a történet. A Ti történetetek, mely Rólatok szól és a Ti szimbiózisotokat örökíti meg.

Mintha megnyomnánk egy pause gombot a barátságotok felvételén, hogy kinagyítva megmutathassuk azt a világnak. Ez az alkalom egy vidám, élményspecifikus alkalom lesz, ahol Ti lesztek a középpontban.

Akikről már magazincímlapra illő fotók készültek:

Rado és Andi Reflektorfényben

Roni és Tamás Reflektorfényben

Emil, Azúr és Zsófi Reflektorfényben

Zserbó és Gábor Reflektorfényben

Reflektorfényben

Magazincímlapra illő különleges fotók, itt Ti lesztek a reflektorfényben.

108.000 Ft

1 éves modelltagság kutya vagy kutya+gazdi párosnak

fotózás műteremben, gazdi akár többféle ruhában

15 db high-end retusált digitális fotó

megjelenés weboldalunkon és közösségi felületeinken

Mi fog történi a castingon? Ha mindkét részről kölcsönös a szimpátia, ha úgy látjuk közösen, hogy tudnánk együtt dolgozni és kutyád megfelel a jelentkezési feltételeinknek, akkor elkészítjük kutyádról vagy Rólatok a műtermi fotókat és a werkfilmeket.
Felkerültök weboldalunkra és közösségi felületeinkre. Bekerültök ügynökségi portfolió katalógusunkban, Animal Stars modellek lesztek! ☝️⭐️ 🤗